Logotype Sveriges Förenade Filmstudios

SFF får ny webb & domän

SFF hamnar på www.filmstudio.se från 1 oktober.

Förra året övertog SFF domänen filmstudio.se från Gislaveds filmstudio, som var snälla nog att överlåta detta fina och enkla domännamn till oss alla. Nu är det dags för SFF-FILMSTUDIOS.ORG att bli FILMSTUDIO.SE.

I samband med detta byter vi också design på vår webbsida. Anledningarna är flera men är främst kopplat till användarvänlighet och pris. SFF behöver anpassa sig efter satsningen på den kommande gemensamma webbmallen för filmstudior. (Uppdatering kring detta i nästa månad).

Under september månad kommer det därför att finnas två SFF-sidor, då vi lanserar den nya på FILMSTUDIO.SE men låter den gamla finnas kvar på SFF-FILSMTUDIOS.ORG.

Detta för att ni ska få möjlighet att vänja er vid det nya men också hjälpa till att hitta eventuella fel och buggar. Om ni hittar något konstigt maila Per Eriksson.

Från 1 oktober kommer endast den nya sidan att synas. Vi kommer att fasa ut ändelsen sff-filmstudios.org men såväl epost som webb med den adressen kommer att fungera även efter den 1 oktober. Även om den domänen då pekar till filmstudio.se.

Kansliet har redan använt adressen ett tag. Ni kontaktar Per Eriksson och Tomas Tengmark genom förnamn, snabel-a och så filmstudio.se.

Hoppas ni ska bli nöjda. I vilket fall blir vi mer flexibla att göra änringar och förbättringar i framtiden.

Länk: www.filmstudio.selänk till annan webbplats

 

 


Kontakt

Allmänt: Per Eriksson, 08-665 12 30
Filmbokning: Tomas Tengmark, 08-665 12 31
Epost: förnamn (snabel-a) filmstudio.se

Adress

Sveriges Förenade Filmstudios (Swedish Federation of Film Societies)
Filmhuset, Borgvägen, Box 27126. 102 52 Stockholm, Sweden
Telefon: 08-665 11 00 (vx)